Je bent zwanger, van Harte gefeliciteerd.

 

Ik wens jou/ jullie een prachtige tijd van verwondering, samen contact leggen en groeien. 

De Zwangerschap


Als je zwanger bent, kan  dat weer zijn eigen uitdagingen met zich meebrengen. Ik hoop dat jij 1 van de dames bent die nergens last van heeft. Lucky you!

Vaak echter ontstaan er klachten door opbouw van hormonen, vasthouden van de vrucht, bevallen, afbouw van hormonen. Ook lichamelijk kunnen er klachten ontstaan. Je zorgen maken over alles en nog wat. Dromen waardoor je het lastig vindt om goed door te kunnen slapen.  Een regelrechte emotionele en lichamelijke achtbaan. We weten inmiddels wel dat regelmatige massage voor iedereen goed is. Maar als je zwanger bent is het vanaf de 4de maand van je zwangerschap eigenlijk een Must. Je bent meer ontspannen, mogelijke klachten ontwikkelen zich minder snel, klachten  verzachten en/of verdwijnen en uiteindelijk ga je rustiger de bevalling in. Net als Andrea b.v.

Tijdens de zwangerschap van mijn 2de kindje had ik ontzettend veel lichamelijke klachten. Uiteindelijk bij Hannie terecht gekomen voor een zwangerschapsmassage. Een hele warme!!, lieve vrouw waar je jezelf bij kan zijn.
Ze heeft ontzettend veel betekent voor mij, ook na de bevalling nog! Ze neemt echt de tijd voor je, legt uit wat ze doet en waarom. Ze respecteerde mijn wensen en met mijn lichamelijke onzekerheden hield ze ook echt rekening. Het was fijn dat ze ook bij mij thuis kwam zodat ik in mijn eigen vertrouwde omgeving kon zijn en me daardoor nog beter kon relaxen.
Het heeft mij echt geholpen zodat ik wat relaxter de bevalling in ging. Ook na de bevalling nog meerdere keren terug geweest voor een massage! 

  Andrea2 Zwangerschapstrajecten voor jou

Vanaf de 4de maand van je zwangerschap elke maand een Holistische massage op de massagetafel of stoel wat voor jou het prettigst is. Voorkomen is nog steeds beter dan genezen. Afgestemd op jou worden er verschillende Wellness en Shiatsu technieken afgewisseld.  De massage op de tafel duurt ongeveer een uur. Meestal wat langer. Ik richt me volledig op jou en je eventuele klachten.

 

Jouw winst: Ontspanning, verlichting van je klachten, lekker slapen

en dichter bij jezelf.

 

 

Druk op de knop en App:  ZW/1

 Ik  stuur je een tikkie en neem na betaling via WhatsApp contact met je op zodat we jouw momenten voor Jezelf kunnen gaan plannen. 

 

6 Behandelingen op de massagetafel

 

Waarde 

  Voor €237,50

 

Omdat ik je veel momenten van contact met Jezelf en je kindje  gun in deze bijzondere periode.

Zwangerschapstraject 2

 

Dat je in je zwangerschap ook heel goed tot Jezelf kunt komen & opladen bewijst deze Shiatsu stoelmassage.. Je gaat ontspannen in je makkelijk zittende kleding zitten op de (massage) stoel.. Een moment van rust, ontladen & opladen en ontspanning alleen voor jou.  Natuurlijk richt ik me ook bij deze vorm op jou en je eventuele klachten. De tijdsinvestering die het van je vraagt is 30 minuten. In dit traject zit wat minder verwennerij. Maar ook hierbij is jouw winst.

 

: Ontspanning, verlichting van je klachten, lekker slapen

en dichter bij jezelf. Gun het jezelf

 

Druk dan op de knop en App-  ZW/2. 

 Ik  stuur je een tikkie en neem na betaling via WhatsApp contact met je op zodat we jouw momenten voor Jezelf kunnen gaan plannen.  Gespreid betalen na overleg mogelijk.

 

6 Behandelingen

Waarde van €150,- 

 Voor €125,-Woon je in Apeldoorn of directe omgeving, kom ik als je dat wilt vanaf week 34 van je zwangerschap bij je thuis. Kan jij lekker blijven nestelen!  

Hannie van essen

Jouw  holistisch masseur & massage docent

van o.a. babymassage