Na de bevalling

De bevalling is achter de rug. Ik hoop dat het een dierbare herinnering voor je is of wordt. Het blijft een wonder dat dit nieuwe leven zich in jouw krachtige lijf heeft mogen ontwikkelen. Van harte gefeliciteerd met je zoon of dochter en met jouw lijf dat dit toch maar heeft gedaan. Dit prachtige lijf dat maanden lang zo goed gezorgd heeft voor het nieuwe  leven.

 

Dit lijf mag weer van jou en van jou alleen worden.  Soms is het lastig om na de bevalling weer goed te landen en te Aarden in je lijf. Je hele hormoonhuishouding is opnieuw in de war en mag terug naar normale gang van zaken. Ook dit gaat meestal opnieuw met een emotionele roller coaster en vermoeidheid gepaard. Een aantal massages laat dit proces sneller verlopen. 

 2 Trajecten: Je lijf weer van joutraject 1: Je lijf weer van jou 

Je ligt lekker warm en veilig op de massagetafel. Zodra jij goed ligt start ik de holistische behandeling. Dit doen we als altijd in samenspraak. Jij geeft aan.. Ik volg jou in wat jouw lijf mij vertelt. Zodat jouw lijf de vermoeidheid en de zwangerschapshormonen van de afgelopen 9 maanden sneller kan omzetten en loslaten. Een  behandeling vraagt ongeveer 1 uur van je tijd.

 

Zodat jij weer kunt Ver-binden met Jezelf en van daaruit met je kindje

en kunt genieten van je nieuwe rol als

moeder.

Denk je dit heb ik nodig druk dan op de knop en App: Van mij

Ik stuur je een Tikkie en na jouw betaling neem ik contact met je op via WhatsApp zodat we je behandelingen kunnen gaan plannen.

Als Bonus krijg je van mij een gratis Cursus Babymassage Online erbij. Zodat jij nog meer vanuit jouw Kern kunt verbinden met jouw kindje. 

 

3 Behandelingen Je lijf weer van jou

€147,50

Bonus gratis Cursus Babymassage Online

Traject 2: Je lijf weer van jou

Dat je na de bevalling ook heel goed tot Jezelf kunt komen & je zwangerschapshormonen sneller kunt laten afvloeien bewijst deze Shiatsu stoelmassage.. Je gaat ontspannen in je makkelijk zittende kleding zitten op de (massage) stoel.. Een moment van rust, afvloeien & opladen  alleen voor jou.  Natuurlijk richt ik me ook bij deze vorm op jou en je eventuele rest klachten vanuit de zwangerschap/ bevalling. . De tijdsinvestering die het van je vraagt is 30 minuten per behandeling. In dit traject zit wat minder verwennerij. Maar ook hierbij is jouw winst.

 

Her- Verbinden met Jezelf en van daaruit met je kindje

zodat je voluit kunt genieten van je 

moeder.schap 

Denk je ik ga voor dit traject druk dan op de knop en App: Vanmij/2

Ik stuur je een Tikkie en na jouw betaling neem ik contact met je op via WhatsApp zodat we je behandelingen kunnen gaan plannen.

Als Bonus krijg je ook bij dit traject van mij een gratis Cursus Babymassage Online erbij. Zodat jij nog meer vanuit jouw Kern kunt verbinden met jouw kindje. 

€75,-

Bonus gratis Cursus Babymassage OnlineHannie van Essen

Jouw holistisch masseur & docent massage van

o.a. babymassage