Over Stress en leven op de automatische piloot

Wie altijd gedacht heeft dat Stress, emotie en herinneringen alleen in je hoofd zitten komt bedrogen uit. Ze vinden allemaal hun plekje in je lijf om te gaan wonen. Dit is dan ook de reden dat je behalve geestelijk beter ook lichamelijk aan jezelf kan werken. Het ligt nl ook opgeslagen in het lichaamsgeheugen. Het blijft daar aanwezig en dagelijks komt er meer Stress en emotie bij.. Zeker als jij net als zoveel vrouwen leeft zoals je denkt dat het hoort i.p.v. te voelen zoals je wilt leven. De maatschappij, ons gezin en sociaal leven stellen behoorlijke eisen aan ons. Maar zelf doen we daar ook nog eens flinke scheppen bovenop. En zo houden we al ons ongemak en ongenoegen diep in onszelf verborgen. We willen krampachtig alles om ons heen onder controle houden en wringen onszelf in bochten om dat zo te houden. Een leven van to-do lijstjes en doorhollen op de automatische piloot. Hoe langer je zo met jezelf omgaat hoe meer je de kans loopt om klachten en ongemak als burn-out en/of ziekte te gaan ontwikkelen.

 

Zou het niet fijn zijn om Jezelf

Geborgen te weten

in Jezelf?

 Terug naar Jezelf traject

Hoe anders zou jouw leven eruit zien als je al dat moeten kunt vervangen door willen of mogen? Om  jezelf letterlijk te Ont-moeten, met alles wat je diep van binnen voelt en weet. Je lijf weer te voelen vrij van Stress. Leren om dagelijks rust in te bouwen en tijd voor jezelf. Soms hebben we daar allemaal een helpende hand voor nodig. Iemand die een stukje met je meeloopt op jouw pad van Ont-moeten. Iemand die je kan raken, je vakkundig aanraakt en de vinger op de zere plek durft te leggen. Met als extra ondersteuning Yoga-Nidra sessies.  Zodat jij je weer bewust wordt van wat jouw lijf en intuïtie je wil vertellen. Jouw energie gaat weer stromen zodat je een helder hoofd krijgt. Een samenwerking tussen jouw hoofd, buik en  hart. Samenwerking met wat je in jouw lijf en intuïtie weet zodat je hoofd het in de wereld kan zetten. 

 

"In het centrum van je zijn heb jij het antwoord

Je weet wie je bent en je weet

wat je wilt."

5 Terug naar Jezelf behandelingen

Waarde: Onbetaalbaar

Voor €300,-

 Ik  stuur je een tikkie en neem na betaling via WhatsApp contact met je op zodat we jouw momenten voor Terug naar Jezelf kunnen gaan plannen. Hannie van Essen

Jouw holistisch masseur & massagedocent van

o.a. babymassage